Stup og gambling

gambling_640-640x300Det er spennende å spille på de aller fleste sporter, og stup er ikke på noen måte noe unntak i så henseende. Snarere tvert imot, ettersom utfallet nesten i enda større grad enn i andre sammenhenger er vanskelig å forutse. Og det betyr at dersom man skal ha nevneverdige sjanser til å vinne så bør man også ha ganske god innsikt i sporten. I stup er det jo dessuten slik at det aldri er kjent før 24 timer før «avspark» hvilke stup de enkelte skal gjennomføre.

Mange forhold spiller inn

Det er mange forhold som kan spille inn for den skal prikke inn rette vinner. Utøverens tidligere resultater ikke minst relatert til akkurat de stupene de har valgt å gjennomføre, er selvfølgelig viktig. Og det er det jo ikke så vanskelig å skaffe seg oversikt over. Verre er det med utøverens dagsform, for det må man jo nesten være insider for å kunne ha innsikt i. For den som tar gambling riktig på alvor spiller det sikkert en viss rolle også å skaffe seg oversikt over hvem som inngår i dommerkollegiet, og hvordan de har dømt i tidligere konkurranser. Det skal jo i teorien ikke spille noen rolle for utfallet, men man vet jo aldri. Og hvem vet, kanskje til og med værforholdene kan ha en viss betydning.

Når slumpen avgjør

Men gambling er jo gambling, så det er muligheter for gevinst for alle uansett om man kan noe om sporten eller ikke. Det blir på mange måter som om man spiller på rulett eller kasino. Det er slumpen som avgjør til en viss grad. Det vet alle spillere. Det er bare å besøke nettsteder som http://www.roulette4fun.com/no så far man en utmerket illustrasjon på dette. Og det er jo gjerne når de mest uventede stuperne tar hjem seieren at de største premiene oppnås.